ДАСИС - технически решения за индустрията

 

Политика за поверителност

Политика за поверителност

Тук ще Ви информираме как и за какво използваме Вашите лични данни!
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре.

В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може също така да събираме и информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.Информацията, която събираме служи да разберем Вашите потребности и интереси и ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано, след което Вашите лични данни се съхраняват и използват съобразно общия регламент относно защитата на данните(2016/679) и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му. Като ДАСИС Инженеринг ЕООД се задължава да спазва стриктно всички разпоредби на ЗЗЛД и е назначила лица, които да се грижат за защитата на личните данни в рамките на фирмата и уеб сайта.
Личните Ви данни, които обработваме са:

  • вашите имена
  • email адрес
  • адрес за доставка
  • телефонен номер

Имената, адреса за доставка и телефонният номер са необходими и задължителни при правене на поръчка, за да бъде коректно обработена и изпратена до точния адреса посочен от клиента. Също така е възможно наш служител да се свърже с Вас за уточнения по поръчката Ви и нейната обработка, както на посочения от Вас телефон да се свърже фирмата-доставчик или да бъде изпратен СМС за пристигането на пратката в офис на куриера. Съгласието за предоставяне на тези данни на куриерската фирма е неотменна част от отношенията с dasysbg.com. Няма възможност за отказ от тази точка, освен в случаите, в които избирате възможността да вземете стоката си от наш офис или магазин.

Email адреса е необходим за да изпратим потвърждение за получаване на поръчката Ви, а също така ще получите известие когато пратката Ви бъде изпратена. Понякога може да изпращаме информация за продукти или рекламни кампании на посоченият при поръчката имейл адрес. Но винаги може да се откажете от тези съобщения, като посетите линка най-отдолу в имейла “Откажи се от абонамента” и повече няма да получавате нежелани известия.
Нашата фирма има изградени стандарти за сигурност като при трансфера на лични данни се използва SSL система за сигурност, връзката м/у клиента и уебсайта е криптирана и всички данни, които се движат по канала са максимално защитени и невъзможни за прихващане от външни/трети лица. Фирма ДАСИС Инженеринг ЕООД се задължава да не преотстъпва, предава, продава или разпространява предоставените от Вас лични данни по какъвто и да е начин. Също така се задължава да не предоставя такава информация на трети лица без изричното съгласие на клиента, както и да обезпечи по всички възможни начини сигурността и неприкосновеността на подадената информация. Фирма ДАСИС Инженеринг ЕООД не носи никаква отговорност, ако трети лица или външни сайтове(Google Analytics; Google Ads; Facebook Ads) умишлено използват лична информация, свързана по някакъв начин с Вас и това противоречи на законовите норми и разпоредби. Dasysbg.com съдържа линкове и към други уеб сайтове, като ние не носим отговорност за тяхното съдържание. Указанията за защита на личните ви данни важи само за нашата уеб страница!

Продължителността за съхранение на лични данни от нашата фирма е толкова, колкото е необходимо за изпълнение на нашите услуги към Вас, но има случаи, в които е възможно да се наложи по-продължително съхранение поради законови или правни наредби. Вие може да изискате безплатно информация относно личните данни, които са били запазени от ДАСИС Инженеринг ЕООД. Можете  да оттеглите съгласието си за бъдещо използване на вашите лични данни и имате право по всяко време да откажете вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани, също така може да поискате да бъдат заличени или коригирани. За целта изпратете имейл от сайта ни: https://dasysbg.com.

Благодарим Ви
С уважение,
Екипът на ДАСИС Инженеринг ЕООД

en_GBEnglish (UK)